Како да креирате потпис за е-пошта

Ова видео ќе ви ги покаже чекорите што треба да ги следите за да имате свој потпис за е-пошта


Како да го инсталирам мојот потпис

 1. Креирај е-пошта потпис во https://emailsignature.org
 2. Кликни внатре Додајте го овој потпис на вашата Gmail сметка
 3. Алатката ќе ве праша GMail дозволи, прочитајте внимателно и потоа кликнете на копчето <b>Дозволи</b> .
 4. Алатката ќе ве праша GSuite дозволи, прочитајте внимателно и потоа кликнете на копчето <b>Дозволи</b> .
 5. Изберете ја сметката на gmail што сакате да го ажурирате потписот на е-поштата. (Мора да бидете администратор на GSuite за да ги наведете сите сметки под администрација, во спротивно ќе ја видите само вашата e-mail сметка.)
 6. Кликни внатре Ажурирање копче за да го ажурирате тековниот потпис во избраната е-пошта.
 7. За да го видиш новиот потпис на е-пошта, корисникот мора да го освежи својот веб-сајт на GMail.

 1. Креирај е-пошта потпис во https://emailsignature.org
 2. Кликнете на изберете потпис и следете ги инструкциите за да го копирате вашиот потпис.
 3. Отворете го Gmail .
 4. Кликнете на симболот за пренос ( ) во горниот десен агол и изберете ги поставките .
 5. Скролувајте до делот Потпис и ставете го вашиот потпис во вашиот уредувач (Ctrl V или десен клик и вметнување).
 6. Кликнете на копчето Зачувај промени на дното.
 7. Уживајте во вашиот е-пошта потпис и нека сите знаат.

 1. Креирај е-пошта потпис во https://emailsignature.org
 2. Кликнете на изберете потпис и следете ги инструкциите за да го копирате вашиот потпис.
 3. Отвори Outlook .
 4. Кликнете на симболот за пренос ( ) во горниот десен агол и кликнете Options .
 5. Во менито на левата кликнете на Email потпис кој се наоѓа во делот за пошта> Дизајн .
 6. Вметнете го вашиот потпис во вашиот уредувач (Ctrl V или десен клик и вметнување) .
 7. Кликнете на копчето Зачувај на врвот.
 8. Уживајте во вашиот е-пошта потпис и нека сите знаат.

Често поставувани прашања

Може ли да ја откажам претплатата?

Да, можете слободно да одберете дали сакате да продолжите да ја користите нашата услуга. Оваа опција е во профилот.

Што се случува кога ќе ја откажам претплатата?

Откако ќе ја откажете претплатата, плаќањето нема да продолжи. Вашата сметка ќе биде откажана.

Кои начини на плаќање ги прифаќате?

Работиме со портата за плаќање со пруга и прифаќаме плаќања со кредитна или дебитна картичка.

Најдобриот електронски потпис генератор

Совршен за професионалци, хонорарни преведувачи и сопственици на мали стартапи

Често поставувани прашања

Може ли да ја откажам претплатата?

Да, можете слободно да одберете дали сакате да продолжите да ја користите нашата услуга. Оваа опција е во профилот.

Што се случува кога ќе ја откажам претплатата?

Откако ќе ја откажете претплатата, плаќањето нема да продолжи. Вашата сметка ќе биде откажана.

Кои начини на плаќање ги прифаќате?

Работиме со портата за плаќање со пруга и прифаќаме плаќања со кредитна или дебитна картичка.