Si të krijoni një nënshkrim me email

Kjo video do t'ju tregojë hapat që duhet të ndiqni për të pasur Nënshkrimin tuaj Email


Si ta instaloni nënshkrimin tim

 1. Krijo një firmë në email https://emailsignature.org
 2. Kliko në Shto këtë nënshkrim në llogarinë tuaj Gmail
 3. Mjeti do t&#39;ju kërkojë GMail leje, lexoni me kujdes dhe pastaj klikoni butonin <b>Lejo</b> .
 4. Mjeti do t&#39;ju kërkojë GSuite leje, lexoni me kujdes dhe pastaj klikoni butonin <b>Lejo</b> .
 5. Zgjidhni llogarinë gmail që dëshironi të përditësoni nënshkrimin e emailit. (Duhet të jeni administrator i GSuite për të renditur të gjitha llogaritë nën administratën tuaj, përndryshe do ta shihni vetëm listën tuaj të postës elektronike.)
 6. Kliko në Update butonin për të përditësuar nënshkrimin aktual në llogarinë e postës elektronike të zgjedhur.
 7. Për të parë nënshkrimin e ri të postës elektronike, përdoruesi duhet të rifreskojë faqen e tij të Gmail.

 1. Krijo një firmë në email https://emailsignature.org
 2. Klikoni në nënshkrimin e zgjedhur dhe ndiqni udhëzimet për të kopjuar nënshkrimin tuaj.
 3. Hap Gmail .
 4. Kliko në simbolin e marsheve ( ) në krye të djathtë dhe zgjidhni cilësimet .
 5. Shkoni te seksioni i Nënshkrimit dhe ngjisni nënshkrimin tuaj në redaktorin tuaj (Ctrl V ose klikoni me të djathtën dhe ngjisni).
 6. Kliko në butonin Save Changes në pjesën e poshtme.
 7. Gëzoni nënshkrimin tuaj të postës elektronike dhe le të njohin të gjithë.

 1. Krijo një firmë në email https://emailsignature.org
 2. Klikoni në nënshkrimin e zgjedhur dhe ndiqni udhëzimet për të kopjuar nënshkrimin tuaj.
 3. Hapni Outlook .
 4. Kliko në simbolin e marsheve ( ) në krye të djathtë dhe kliko mbi Options .
 5. Në menynë në anën e majtë klikoni mbi nënshkrimin e Email-it i cili gjendet në seksionin Mail> Design .
 6. Ngjitni nënshkrimin tuaj në redaktorin tuaj (Ctrl V ose kliko me të djathtën dhe ngjisni) .
 7. Klikoni butonin Save në krye.
 8. Gëzoni nënshkrimin tuaj të postës elektronike dhe le të njohin të gjithë.

Pyetje të shpeshta

A mund të anuloj abonimin tim?

Po, ju jeni të lirë të zgjidhni nëse dëshironi të vazhdoni të përdorni shërbimin tonë. Ky opsion është në pamjen e profilit.

Çfarë ndodh kur anulloj abonimin tim?

Pasi abonimi juaj anullohet, asnjë pagesë nuk do të vazhdojë. Llogaria juaj do të anulohet.

Cilat forma të pagesës pranoni?

Ne punojmë me portën e pagesës Stripe, dhe pranojmë pagesa me kredi ose kartë debiti.

Gjeneruesi më i mirë i nënshkrimit në email

E përkryer për profesionistë, përkthyes të pavarur dhe pronarë të vegjël të vegjël

Pyetje të shpeshta

A mund të anuloj abonimin tim?

Po, ju jeni të lirë të zgjidhni nëse dëshironi të vazhdoni të përdorni shërbimin tonë. Ky opsion është në pamjen e profilit.

Çfarë ndodh kur anulloj abonimin tim?

Pasi abonimi juaj anullohet, asnjë pagesë nuk do të vazhdojë. Llogaria juaj do të anulohet.

Cilat forma të pagesës pranoni?

Ne punojmë me portën e pagesës Stripe, dhe pranojmë pagesa me kredi ose kartë debiti.